Home » » Fıstıklı Pansiyonları

Fıstıklı Pansiyonları

 Fıstıklı Pansiyonları hakkında sitemizde tüm açıklamalar ulaşma imkanına sahipsiniz. Fıstıklı Pansiyonları ile ilgili olmak üzere resim galerimiz ve iletişim bilgileri her pansiyon tanıtımı için ayrı ayrı oluşturulmuştur. Yalova Armutlu Fıstıklı Köyünde yıllardan beri hizmet veren pek çok pansiyon ve kiralık apart dairelerin tanıtımını sitemizde yapmaktayız. Son derece açıklayıcı özellikte hazırladığımız içeriklerimizden Fıstıklı köyünde hizmet veren Tüm Pansiyon işletmeleri ile ilgili tüm detayları sitemizden öğrenme imkanına sahipsiniz.

Sadece Fıstıklı pansiyonları değil ,aynı zamanda Fıstıklı’daki Kiralık Apart Daireler ile birlikte Oteller ve moteller hakkında da açıklamalara sitemiz üzerinden ulaşmanız mümkündür.

FISTIKLI KÖYÜ PANSİYONLARI

Fıstıklı köyü Kanuni Sultan Süleyman döneminde yapılan nüfus sayımıyla kayıtlara girmiştir. O zamanlar Kürek yaparak geçimini sağlayan yerel halk aynı zamanda balıkçılıkla da geçimlerini sağlamışlardır. Evliya Çelebi de bu topraklara uğramıştır. Başka bir deyişle dağlarından Bal akar ovasından yağ . Diyerek dağlardaki incir ağaçlarından ovasındaki zeytin ağaçlarından bahsetmiştir ünlü gezgin.

Şimdi de köyün halkı zeytincilik ve balıkçılıkla geçimlerini temin etmektedir. Ayrıca uzun zamandan beri de fıstıklı köy halkı turizm gelirleriyle de geçimlerini idame ettirmektadir.

Şimdi sizlere fıstıkı köyündeki pansiyonları tanıtalım.

Blogger tarafından desteklenmektedir.