Home » » Fıstıklı Ucuz Pansiyon ve Otelleri

Fıstıklı Ucuz Pansiyon ve Otelleri

 Fıstıklı köyü Yalovanın Armutlu ilçesinin bir köyüdür. Yaz ayları 2 ay gibi kısa bir tatil ile sınırlıdır. Dolayısıyla fiyatların astronomik olmasında en büyük etkenlerden biridir. Ayrıca İstanbul ve Bursaya yakın olması da burasını cazip hale getirmektedir. Marmaris gibi bir yerde 8–10 saatlik araba yolculuğu insana tam anlamıyla çile gibi gelmekte. O tatil adeta zehir olur. 8–10 saat araç kullanıp tatil yapmak ya da tatil dönüşü adeta çile olur.

İşte bursa ve istanbula yakın olması hasebiyle fiyatlar biraz yüksektir. Oratalama pansiyon ve otel fiyatları 80–150 tl arasında değişmektedir.

Fıstıklı kumsalı ve plajlarıyla gezilecek yerleriyle güzel bir köydür. Tatilinizi huzur içinde geçirebilirsiniz. Fıstıklıda apart daireler , fıstıkı otelleri ve özellikle motel işletmeleriyle turizmden payını almak istemektedir. Fıstıklı pansiyonlarından geri dönüş itibariyle gayet memnun bir tatilci kitlesi vardır. Sitemizde Armutlu Fıstıklı otel ve motelleriyle fıstıklı pansiyon ve apart dairelerini tanıtmaktayız.

Fıstıklı köyünün sahili ve plajı çok büyüktür. Plajı tam anlamıyla kum hem de sapsarı kumlardan oluşur.. Günübirlik denize girmek piknik yapmak isteyenler özellikle hafta sonlarında köye akın etmektedirler. Günübirlik olarak bursa ve çevresinden piknik yapmaya gelen pek çok aile vardır. Fıstıklı köyünde var olan pansiyon ve otellerle motelleri tanıtmaya devam edeceğiz. Fıstıklıda nerede kalınır , gezilecek yerler , apart daire ve pansiyon fiyatları hakkında sizlere gerekli açıklamaları her zaman yapmaya devam edeceğiz.

Aşlağıdaki bölümde fıstıklı köyünde faaliyet gösteren pansiyon ve apartları tanıtıyoruz. Her bir pansiyon hakkında iletişim ve ulaşım bilgilerini öğrenebilirsiniz. Kesinlikle memnun kalacağınız açıklamaları fıstıklı pansiyonları tanıtım rehberimizden yakından inceleyebilirsiniz. Denize olan konumlarını tanıtım bölümünde her birini açıklamaya özen gösterdik. Denize olan yakınlıkları pansiyonların ucuzluk oranlarını da yansıtmaktadır. Telefon ile iletişime geçerek pansiyon işletmeleriyle rezervasyon yaptırmanızı öneririz. Zira Ağustos ayında tam bir doluluk da karşılaşabilirsiniz. Pansiyon tanıtımı yaptığımız bölümlerde videolardan da faydalanabilirsiniz. Güzel bir tatil sizi bekliyor. Fıstıklı pansiyon ve otelleri ile güzel bir tatil yapma dileğiyle bizi izlemeye devam edin.

Blogger tarafından desteklenmektedir.