Home » » Fıstıklı Pansiyon

Fıstıklı Pansiyon

Fıstıklı Pansiyon işletmelerinin tamamını sayfamızdan sizlere paylaşıyoruz. Armutlu'nun Fıstıklı köyünde yıllardan beri pansiyon işletmeciliği yapan bütün pansiyonları sitemizden tanıtmaya devam ediyoruz.
Fıstıklı köyü konumu itibariyle İstanbul ve Bursa'ya yakın olmasının büyük avantajını kullanmakta. Sahilinin denizinin çok temiz olması da bu avantajı olumlu yönde etkilemekte. Bu anlamda her yıl okulların tatil olmasıyla yaz tatili boyunca fıstıklı köyü ziyaretçi akınına uğramaktadır.
Fıstıklı köyü pansiyon işletmeleri ile ilgili olarak en iyi hizmeti sizlere vermek istemekteyiz. Fıstıklıdaki tüm pansiyonlara ait bilgilere sitemiz üzerinden ulaşmanız mümkün. Hem pansiyon işletmeleri hem de apart daire kiralık evler hakkında sizlere en iyi en doyurucu bilgileri sitemizden paylaşıyoruz.
Sadece bir pansiyonun ya da apart dairenin değil fıstıklı köyündeki tüm pansiyon işletmelerinin tanıtımını sayfamızdan yapıyoruz.
Fıstıklı köyündeki işletme sahiplerinin telefon bilgilerine yine sitemizin pansiyonlar linkinden ulaşmanız mümkündür. 
Bu açıdan sizler en iyi hizmeti vermek için çaba sarfetmekteyiz.
 http://www.fistiklipansiyonlari.com/2012/08/fstkl-inkaya-pansiyonu.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2014/06/armutlu-fstkl-yasin-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2012/08/fstkl-barbaros-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2016/05/fstkl-beyaz-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2012/08/fstkl-bodensee-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2012/08/fstkl-doga-pansiyonu.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2014/06/reis-pansiyon-fstkl-koyu.html http://www.fistiklipansiyon.org/2016/04/fstkl-koyu-pansiyonlar-suat-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2015/07/fstkl-koyunde-pansiyonlar.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2014/07/fstkl-pansiyon-cetin-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2013/07/armutlu-fstkl-koyu-ulku-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyonlari.com/2012/08/fstkl-unver-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyon.org/2016/06/armutlu-fstkl-karakas-pansiyon.html http://www.fistiklipansiyon.org/2016/06/fstkl-rhtm-apart-daireler.html http://www.fistiklipansiyon.org/2016/07/fstkl-koyu-gunes-deniz-kiralk-daireler.html




Her bir pansiyona ait resim ve iletişim bilgilerine sitemizden ulaşabilirsiniz.  Fıstıklı köyüne ait pansiyon işletmelerin tüm resimlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Yalı dediğimiz Deniz kenarındaki mahallede ve köy içindeki kiralık ve apart dairelerle tüm pansiyon bilgilerine sitemizden ulaşmanız mümkün. Ayrıca  sadece pansiyonları değil aynı zamanda Armutlu Fıstıklı'daki otel ve motelleri de yine sayfamızdan tanıtıyoruz. 

Fıstıklı köyü yıllardan beri pansiyon işletmeciliği yapmaktadır. Her yıl çok sayıda yeni pansiyonlar hizmete girmektedir. Bunun için pansiyon işletmeciliğinde de en iyi hizmet verme rekabeti yükselmektedir. 
Her yıl İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından havaların ısınmasıyla ziyaretçi akınına uğramaktadır. Özellikle hafta sonlarında günü birlik piknikçilerin sayısında bariz bir artış görülmektedir. 

FISTIKLI PANSİYON FİYATLARI

Pansiyon fiyatları değişkenlik göstermektedir. Özellike Temmuz ayının 2. haftasından başlayarak Ağustos ayının sonuna kadar yoğunluk fazla olduğundan bu tarihler arasında fiyat diğer zamanlara nazaran daha yüksektir. Çünkü Fıstıklıda yaz dönemi çok kısa sürmektedir.

Fıstıklı'daki hem pansiyon hem de apart dairelerin fiyatları hakkında sitemiz üzerinden iletişim bilgilerini kullanarak ulaşabilirsiniz. Tüm pansyonların telefon numarasını sitemizden paylaştık. Bunun için sayfada yer alan menüleri kullanmanız ve istediğiniz pansiyon ve apart daire hakkında iletişim bilgilerine ulaşmanız mümkün. 

Fıstıklı köyü pansiyon işletmelerine ait galeri bölümünden tüm resimlere ulaşabilirsiniz. Fıstıklıplajı gayet büyük tertemiz bir plajdır. Büyük bir sahili vardır. Sahilde kumsal gayet güzel büyük ve temizdir. Denizde mikrop bulunmamaktadır. Denzi suyu ölçümleri
nde fıstıklı denizi sürekli temiz rapor almaktadır. Fıstıklı  muhafazekar ailelerin tercih ettiği bir tatil beldesi olarak dikkat çekmektedir. 
Özellikle muhafazekar aileler tatillerini geçirmek için Fıstıklı köyünü tercih etmektedir.


Blogger tarafından desteklenmektedir.