Home » » Armutlu pansiyon fiyatları

Armutlu pansiyon fiyatları

Armutlu Yalovanın turizm alanında gelişmiş bölgelerinden biridir. Marka dediğimiz büyük tesisler Armutlunun adının duyulmasını sağlamış olsa da kendi içlerindeki düzen nedeniyel Armutlı esnafı pek bundan istifade edememektedir. İlginç olan bir şey ise  Armutlu Merkezde pansiyonculuk yok denecek kadar azdır.Oysa  Armutlunun Fıstıklı Köyünde durum hiç de böyle değil. Sahil boyunca ve hatta köy içlerinde yazın Fıstıklıda Apart  kiralık evler ve pansiyonculuk yapılmaktadır. Pek çok kişi bu pansiyonları tercih etmekte ve güzel bir tatil geçirmektelerdir.
 Fıstıklı Köyü pilajı da son derece güzel kumluk bir özelliğe sahiptir. Yıllar önce Balıkçı Barınağının yapılmasıyla  barınak yönünde büyük kum plajı oluşturmuştur. Adeta Miami sahili gibi her yer sapsarı kum ile çevrili bir plajı vardır.
Armutlu Fıstıkı Köyünde bu sene Pansiyon fiyatları sahile olan uzaklık ve yakınlık olarak değişkenlik göstermektedir.
Hemn siz de sitemiz içindeki pansiyonlar hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Rezervasyonlar bölümünden pansiyon fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Fıstıklı pansiyon işletmecileri  özellikle internet ortamında fiyat vermek istemediklerinden dolayı biz de pansiyonların günlük konaklama ücretlerini net olarak açıklamıyoruz. Ancak sizlerin genel bir kanaat oluşması için 60-120 tl arasında günlük oda ücretlerinin olduğundan haberini vermekisteriz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.