Home » » Fıstıklı Pansiyon

Fıstıklı Pansiyon

 Fıstıklı Pansiyon

Fıstıklı Köyü Pansiyonlarını tanıttığımız sayfamızdaki menülerden Fıstıklı Köyünde faaliyet gösteren  Pansiyonlar hakkında yeteri bilgiye sahip olacaksınız. Yaz tatilinin  gelmesiyle  Fıstıkı köyü tam bir tatil beldesi görünümüne kavuşmaktadır. Fıstıklı Köyünde denize sıfır pansiyonların yanında Yalı denilen mevkide iskele kenarlarında pek çok pansiyon işletmesi faaliyet göstermektedir.
Fıstıklı Sadece pansiyon olarak değil aynı zamanda motelleriyle de  hizmet vermektedir. Ancak henüz termak bir  otel ya da motel bulunmamaktadır.
Armutlu belediyesi Armutludaki otellere termal kaplıca suyu getirmesine rağmen  Fıstıklı için bunu şu an düşünmemektedir.
Dilerseniz Fıstıklı Köyünde faaliyet gösteren Pansiyonları sitemizin menülerinden inceleyebilirsiniz. Standartlar genelde benzerlik gösterse de denize yakınlığı  müşterilere gösterilen ilgi ve alaka ve pansiyonun temizliği seçimleri etkilemektedir. Zaten uzun zamandan beri pansiyonculuk yapılan köyde artık belli bir pansiyon işletme kültürü oluşmuştur. Fıstıklı Pansiyon  hakkında menülerimizden yararlanınız.




Blogger tarafından desteklenmektedir.